Feria de Malaga 2017

Deel dit bericht

Deze traditionele feestweek staat weer voor de deur en dat betekent een week lang gezelligheid en volop evenementen in het centrum van Malaga. De Feria trekt een week lang tienduizenden bezoekers per dag naar het historische centrum van de stad.

Een week met volop muziek, dans en verrassende optredens in de straten en op de pleinen van Malaga. Bovendien een week waarop de Malaguenos zich kleden in typisch Andalusische kleding. Felle gekleurde flamencojurken beheersen die week het straatbeeld.

Het grootste deel van het programma speelt zich overdag af in de straten van het historische centrum, maar in de avond en nacht verplaatst de feestende menigte zich naar het Feriaterrein, net buiten de stad. Met het treintje kunt u dit Feriaterrein gemakkelijk bereiken. U stapt uit bij station Victoria Kent.

Ook hier ook veel muziek en dans, maar ook een enorm grote kermis die dagelijks tot de late uurtjes open is. De Feria wordt vrijdag 11 augustus om 24.00 uur geopend met een groots vuurwerk op het Malaguetastrand. Dit strand ligt bij de haven aan de rand van het centrum.

Dus mocht u deze periode aan de Costa verblijven……..ga dan zeker een dagje naar de Feria in Malaga en vier met de Malaguenos dit feest.

Voor het complete programma van de Feria verwijs ik u naar de website van de collega`s van www.beleefmalaga.nl . Op hun website en Facebookpagina treft u overzichtelijk aan welke activiteiten en per dag plaatsvinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *